Компот қоспасы

Компот қоспасы – хош иісті және пайдалы сусын жасау үшін таңдалған кептірілген жемістердің тамаша үйлесімі. Қоспа барлық дәрумендер мен минералдарды сақтайтын мұқият таңдалған және кептірілген жемістерден тұрады. Бұл қоспаның компоты дәмді ғана емес, сонымен қатар денені қажетті қоректік заттармен қамтамасыз ететін өте пайдалы.
Компот қоспасының құрамы:
- Алма: С және А дәрумендеріне, темірге және диеталық талшыққа бай, ас қорытуды жақсартады және иммунитетті күшейтеді.
- Алмұрт: құрамында С дәрумені, калий және диеталық талшық бар, метаболизмді жақсартуға және жүрек денсаулығын сақтауға көмектеседі.
- Өрік: А, С, Е дәрумендерімен және калиймен байытылған, көру мен терінің күйін жақсартады, жүрек-тамыр жүйесін қолдайды.
- Қара өрік: антиоксиданттарға, С және К дәрумендеріне бай, ас қорытуды жақсартады және сүйектерді нығайтады.
- Қара жүзім: құрамында А және С дәрумендері, калий және магний бар, ас қорытуды жақсартуға және қысымды қалыпқа келтіруге көмектеседі.
Компот дайындау:
- Компот қоспасының қажетті мөлшерін ағынды сумен шайыңыз.
- Жемістерді суық сумен жауып, қайнатыңыз.
- 20-30 минут қайнатыңыз, содан кейін қақпақтың астына қойыңыз.
- Қажет болса, тәттілік үшін қант немесе бал қосыңыз.
- Салқындатыңыз және рақаттана ішіңіз.
Компот қоспасы – диетаны әртараптандырудың және жыл бойы табиғи жеміс сусындарынан ләззат алудың дәмді және пайдалы әдісі. Осы өнімнің барлық артықшылықтарын пайдаланыңыз және өзіңізге және жақындарыңызға нағыз жеміс компотының денсаулығы мен ләззатын сыйлаңыз!